Εγγραφές στην Α’ Δημοτικού Σχολείου

Οι Εγγραφές των μαθητών/-τριών της Α΄ Τάξης για το σχ. έτος 2023-2024 θα γίνονται κατά το διάστημα 01 έως 20 Μαρτίου 2023. 

Επισημαίνεται ότι τη σχολική χρονιά 2023-2024, στην Α΄ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές/-τριες που γεννήθηκαν από 1-1-2017 έως και 31-12-2017.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  1. Αίτηση Την παίρνετε από το σχολείο.

2. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή – το εκτυπώνετε, συμπληρώνεται από παιδίατρο ή γιατρό γενικής ιατρικής και κατατίθεται μαζί με την αίτηση εγγραφής. Τη βρίσκετε εδώ:

https://drive.google.com/file/d/1fvqXYZ6pPdS5iBEwUBC2Kx6kYMK26hAz/view?usp=sharing

3. Επίδειξη βιβλιαρίου υγείας του/της μαθητή/τριας ΚΑΙ  βεβαίωση παιδιάτρου ότι έχουν γίνει τα προβλεπόμενα εμβόλια κατά την ημερομηνία εγγραφής – ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ

4. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο θα φαίνεται η διεύθυνση μόνιμης κατοικίας του/της μαθητή/τριας

Όλα τα δικαιολογητικά εγγραφής μαθητών/μαθητριών που προέρχονται από σχολεία του εξωτερικού ή είναι αλλοδαποί, θα πρέπει να είναι επίσημα μεταφρασμένα και να συνοδεύονται από φωτοτυπία διαβατηρίου του παιδιού και των γονέων, ώστε να γραφούν σωστά τα στοιχεία τους.  

5. Πιστοποιητικό Γέννησης (αυτό το ζητάει αυτεπάγγελτα το σχολείο – Μόνο για περιπτώσεις ευκολίας, όσοι δεν είναι εγγεγραμμένοι στο Δήμο Ρόδου, ας το έχουν ήδη προμηθευτεί)

6. Βεβαίωση Φοίτησης του Νηπιαγωγείου

7.Γνωμάτευση ΚΕΣΥ ή άλλου φορέα, αν έχει γίνει διάγνωση 

Για την κατάθεση όλων των δικαιολογητικών, επικοινωνήστε με τη διευθύντρια του σχολείου, είτε τηλεφωνικά στο 2241050058, είτε με mail mail@dim-psinth.dod.sch.gr, ώστε να προγραμματιστεί ημέρα και ώρα συνάντησης, για την αποφυγή συνωστισμού.

Η δ/ντρια

Βασιλική Λιάπη

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.