Γιορτή λήξης σχολικού έτους 2021-2022

«Φαντάσου την ειρήνη… σαν μια γιορτή».

Αυτός ήταν ο τίτλος της σχολικής μας γιορτής, η οποία ήταν αφιερωμένη στην ειρήνη… και στους μαθητές της Στ’ τάξης που αποφοίτησαν από το δημοτικό μας σχολείο.

Την Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022, στις 7:00 μ.μ πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς. Οι μαθητές όλων των τάξεων μάς εξέπληξαν ευχάριστα στο τραγούδι, τον χορό και την απαγγελία ποιημάτων. Ιδιαίτερη συγκινησιακή φόρτιση προκάλεσε η στιγμή αποχαιρετισμού των μαθητών της ΣΤ’ τάξης. Ο επόμενος σταθμός τους είναι το γυμνάσιο. Νέα αρχή, νέες γνώσεις, καινούριες εμπειρίες. Τους ευχόμαστε Καλή Σταδιοδρομία!

Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Ψίνθου για τα αναμνηστικά δώρα που δόθηκαν στους μαθητές μας, καθώς και όσους μας έκαναν την τιμή να παρευρεθούν και να απονείμουν στους τελειόφοιτους τα απολυτήριά τους και τα αναμνηστικά: τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου κ. Κωνσταντίνο Καρίκη, την Αντιπρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Δικαία Μπρόκου, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Ψίνθου κ. Βασίλη Κωστομοίρη, τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού και Περιβαλλοντικού Συλλόγου «Τέρψις» κ. Μιχάλη Πλίγκο και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Μιχάλη Παπανικολάου.

Ευχόμαστε σε όλους: Καλό Καλοκαίρι!!!

Ετικέτες , , .Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.